Turunmaan Työkonehuolto Oy

Täyden palvelun huoltoliike

Ota yhteyttä ›

Huollot ja korjaukset

Trukeille ja työkoneille, monille merkeille.

Lue lisää ›

Varaosat

Mitsubishi, Hyster, Bobcat, Case ja Terex, toimitus koko Suomeen.

Lue lisää ›

Yhteistyökumppanit

Yhteistyössä laadukkainta palvelua sinun eduksesi.

Tutustu ›

Yhteystiedot

Tilaa kerta-, huoltosopimus tai korjaus.

Ota yhteyttä ›
Huoltaa ja korjaa Varsinais-Suomessa

Turunmaan Työkonehuolto Liedosta

Nimemme sen sanoo – työkonehuolto on erikoisosaamistamme! Huollamme ja korjaamme trukit, kaivinkoneet, kiinteistönhuoltokoneet ja muut työssäsi käyttämät koneet Liedossa tai kohteessasi Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. Tarjoamme myös koneen noutopalvelun n. 150 km säteellä toimipisteestämme, mikäli työ on suoritettava hallillamme. 

Trukeissa huollamme merkit Mitsubishi, Combilift ja Toyota, työkoneissa Bobcat, Yanmar, Kramer sekä monet muut, sivuiltamme löydät kaikki merkit. 

Ota yhteyttä, kun työkoneiden huollot tulevat ajankohtaisiksi, trukki on määräaikaishuollettava tai äkillinen vika vaatii korjausta. Tarjoamme myös laadukkaat työkoneiden varaosat.

Tilaa huolto tai korjaus ›
Laitetaan kone kuntoon

Ja työ taas luistamaan!

Huollettu kone tekee harvemmin stoppia. Säännöllisellä huollolla konetta ei tarvitse myöskään isommin remontoida aikaa ja kustannuksia kuluttaen. Mikä tärkeintä, huolto varmistaa koneen turvallisuuden ja mahdollisimman pitkäikäisen toiminnan. Jälleenmyyntiarvoa unohtamatta.

Meiltä voit kysyä joko yksittäistä huoltoa, korjausta tai säännöllistä sopimushuoltoa. Silloin työkonehuolto hoituu sovituin määräajoin ja sinä voit keskittää kaiken energiasi omaan urakointiisi ja asiakkaidesi tilausten toteuttamiseen.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita